Често задаваните въпроси

Необходима ли е регистрация, за да направите поръчка?

Не. За да направите поръчка, добавете необходимите стоки в количката за пазаруване, след което натиснете бутона за поръчка.

Не разбирам подготовката. Кое е най-подходящо за мен?

Нашият каталог на стоките описва тяхното въздействие и отклоненията в здравословното състояние, при които те трябва да се пият. Разгледайте подробно тази информация: тя ще ви помогне да изберете лекарството, което е най-подходящо за вас. Ако тази информация не е достатъчна, първо купете минималната доза и определете подходящия препарат на практика.

Каква е разликата между генеричните лекарства за ефикасност

Препоръчва се да се приема генеричен силденафил цитрат, за да се повиши ефикасността. Генеричният Сиалис е подходящ за мъже за подобряване на ерекцията. Генеричната Levitra е назначена да получава за подобряване на сексуалната активност. Генеричният дапоксетин е приет за получаване на разширен секс. Всички женски патогени се препоръчват за прием, за да се премахнат неприятните усещания по време на секс. Помага ви да се отпуснете. Увеличете избора на смазване. Подобряване на оргазма.

Действат ли генеричните лекарства като оригиналните?

Да, генеричните лекарства имат същите медицински свойства, тъй като съдържат същите активни съставки като оригинала. Съществува и обратното: страничните ефекти на генеричните и на марковите лекарства също съвпадат.

Къде произвеждате лекарствата, които продавате?

Всички лекарства, представени на нашата витрина, са произведени в Индия, в такива фармацевтични заводи като Sunrise, Ajanta, Fortune Health Care, Cipla, Centurion Lab.

Можете ли да гарантирате качеството на таблета си?

Да, всички лекарства се тестват двойно - във фабриката в Индия и в склада на нашия магазин в България. Действието на таблетките тип "едно към едно" е същото като това на марковите лекарства. Благодарение на това качеството на таблетките е гарантирано.

Меки таблетки: какво е това?

Основната отличителна черта на меката таблетка е скоростта на въздействие върху тялото. Тези лекарства се приемат под езика и действат средно с 15 минути по-бързо от обичайното. Терапевтичният ефект е видим в рамките на 10 минути след употреба.

Имам проблеми с ерекцията на фона на страха от провал. Трябва ли да получа вашите хапчета, за да реша това, или ще се върна към нормалното?

Разбира се, произходът на проблема ви е по-скоро психически и първо трябва да вземете решение с психолог. В същото време има доста чести случаи, когато наличието на виагра в джоба на якето прави човека по-силен и по-уверен в сексуално отношение.

Как се опаковат хапчетата за потентност?

Препаратите за повишаване на потентността са опаковани в кутия на компанията, вътре - блистери с хапчета. Броят на таблетките във всеки блистер е различен, в зависимост от вида на препарата. При изпращане на поръчките те се опаковат в непрозрачна кутия без идентификационни знаци, което спомага за запазване на поверителността на пакета.